Kosten van Japans sierpleister

 

De prijzen voor het laten aanbrengen van Japans sierpleister door een stucadoor liggen tussen €20 en €55 per m2. Dit is inclusief de materialen die ervoor gebruikt worden maar exclusief btw. De kosten kunnen per stucadoor verschillen, vraag daarom meerdere offertes aan bij stucadoors uit uw regio. Zo kunt u eenvoudig prijzen vergelijken en bespaart u aanzienlijk op de uiteindelijke kosten voor bijvoorbeeld Japans sierpleister.

 

Eigenschappen van Japans sierpleister

 

Japans sierpleister, ook wel bekend als vloeibaar behang, is een eeuwenoude Japanse traditie. Dit sierpleister is gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, zijde en textiel. Hierdoor is het een zeer ecologisch product en voelt het warm aan.

 

Enkele andere eigenschappen van Japans sierpleister zijn:

 

  • Anti-statisch (geen stof)
  • Anti-allergisch
  • Zacht
  • Geluidsabsorberend
  • Niet snel ontvlambaar
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Eenvoudig te repareren

 

 

 

 

 

 

 

 

Duurzaam

 

Japans sierpleister is een zeer duurzaam product en biedt vele verschillende kwaliteiten. Japans sierpleister is anti-statisch, hierdoor wordt er geen stof of vuil aangetrokken. Het vloeibare behang heeft een soortgelijke werking als kleding die van katoen gemaakt wordt. Hierdoor kan uw muur warmte vasthouden en zorgen voor een comfortabel klimaat binnen uw huis. Ook wordt geluid geabsorbeerd, dit komt door de zachte eigenschap van katoen.

 

Aanbrengen

 

Japans sierpleister is een ideaal product om behang, stucwerk of verf te vervangen. Het kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht met een spuitpistool of een kunststof spatel. Voor ondergronden zoals gips of ruw hout zal dit eerst met een speciale primer moeten worden behandeld. De droogtijd van Japans sierpleister ligt tussen de 24 en 72 uur.

 

Afwerking

 

Japans spierpleister maakt uw muren mooi egaal. Daarnaast zijn er ook meer dan 400 kleuren beschikbaar. Op decoratief vlak zijn er heel veel mogelijkheden, zo kan er gewerkt worden met sjablonen, is het mogelijk om er een bedrijfslogo of andere tekens in te verwerken en is er zelfs een variant die licht geeft in het donker.

 

Onderhoud en reparatie

 

Japans sierpleister is door de vloeibare kwaliteit zeer gemakkelijk te repareren. Door de plaats van de schade nat te maken met een spons wordt het sierpleister weer vloeibaar. Met een kunststof spatel kunt u vervolgens de beschadigde of vervuilde plekken verwijderen. Door de elastische kwaliteit die het sierpleister in dit stadium heeft, is de schade hierdoor gemakkelijk weer te repareren. Deze manier van reparatie is alleen aan te raden bij kleine beschadigingen. Bij grotere schade raden we aan om uw muur te renoveren. Mocht er grote schade aanwezig zijn dan is het raadzaam om u door een professionele stucadoor te laten informeren.

 

 

Stucwerk Rijnmond  &  Onderhoud B.V.
Vredehofstraat 19
3201 CV Spijkenisse
Telefoonnr.:+31655689612
Email: info@stucwerkrijnmond.nl
Rekeningnr.:NL58INGB0008052401
KvK: 70407347

Helaas komen onze mail regelmatig in uw spam box/ ongewenste mail terecht.
We zijn ons bewust van dit ongemak en zijn er mee bezig om dit op te lossen.
Wij  vragen u uw spam box/ ongewenste e-mails in de gaten te houden!
Onze excuses voor dit ongemak.